PROFESSION RECRUITER

MoreHumanPartners (Paris)

Cum să eviți angajarea impostorilor în poziții cheie (curs live)

Îți dezvăluim secretele PROFESSION RECRUITER, sistemul de recrutare verificat pe trei continente 

tehnicile de selecție sunt aplicabile imediat și au o rată de succes cu 56.8% mai mare decât interviul structurat standard și cu 48.1% mai mare decât proba de lucru. 

MHP logo white.png

”După acest curs, categoric voi  folosi noile concepte în desfășurarea interviurilor de recrutare pe care le conduc!”

Diana Șerban, recrutor profesionist, București

Evită propriul sabotaj mental cînd recrutezi (VIDEO gratuit)

Vezi VIDEO gratuit cu toate cele ȘASE  ERORI

Experții internationali care au creat programul PROFESSION RECRUITER

”În 20 de ani de lucru cu manageri din zeci de tări, am văzut multe cazuri teribile, în care recrutarea greșită a costat sute de mii și chiar milioane de euro: compensații la concediere, salarii plătite degeaba timp de ani de zile și greșeli operaționale extrem de costisitoare.”

”Este mult mai inteligent să-ți antrenezi managerii să recruteze folosind un sistem ultra-verificat de selecție. Compară o investiție în training de câteva sute de euro cu pierderi de zeci sau sute de mii de euro.”

Stephane Moriou, Phd.

CEO of MoreHuman Holding (Paris)

Director of Research and Innovation

PROFESSION RECRUITER a fost testat cu zeci de mii de candidați, iar seminarul a transformat radical în bine viața profesională a de mii de cursanți din Europa, America de Nord și Africa.

 Evaluări în 14 țări

92/100

87/100

Satisfacția participanților

la terminarea atelierelor

Satisfacția participanților

după trei luni de aplicare practică 

SURSA: sondaj global FORMETRIS, 72 ateliere in 14 țări, 2015 

Nu mai risca folosind metode de selecție și recrutare depășite, candidații nu-ți vor mai putea ascunde nimic!

La sfârșitul acestui seminar vei rămâne cu o structură clară de lucru în ceea ce privește întregul proces de recrutare și vei părea un expert în interviuri, mai precis obții urmatoarele tehnici:

 •  Recrutorii profesioniști tind să se lase inconștient pradă subiectivismului, ratând posibilitatea de a cunoaște mai bine candidatul; drept urmare resping candidați buni și-i aleg pe cei nepotriviți; învață cum să detectezi propriul sabotaj mental și să rămâi rațional și obiectiv.

 

 • Nu-ți mai pierde timpul cu modalități de testare a candidatului care nu-ți aduc informații utile referitoare la performanța lui viitoare, folosește cele trei metode care îți permit să evaluezi calități extrem de greu de testat cu alte tehnici.

​​

 • Care este tipul de om pe care-l cauți? Ceea ce nu poți defini, nu poți găsi! Descoperă stilul unic MHP care te ajută să definești cu precizie-laser profilul căutat, folosind două tipuri de criterii; doar folosind aceste tehnici îți poți pregăti un interviu cu puternic caracter predictiv.

​​

 • Nu mai sta să te gândești cu ce începi interviul, cu ce continui, cât să dureze fiecare parte; nu te mai lăsa distras de către candidații bine pregătiți, înveți stuctura ideală de interviu testată de noi intensiv, vei obține informațiile cele mai relevante în cel mai scurt timp posibil; vei vedea că cel intervievat va urma cu strictețe și naturalețe structura de discuție impusă de tine.

 • Dezvoltă abilitatea de a face candidatul să se simtă confortabil și să aibă încredere în tine, astfel vei obține toate informațiile necesare de la el.

​​

 • Învață opt tehnici de comunicare eficientă, care te vor impiedica să cazi pradă trucurilor lansate de către candidați.

​​

 •  Descoperă tehnica prin care îl stimulezi pe candidat să-ți relateze aspecte cât mai precise și mai relevante pentru tine; astfel eviți să auzi simple păreri și vei putea să înțelegi ce știe el cu adevărat.

​​

 • Învață o tehnică precisă de a formula întrebarile obligând candidatul să se refere doar la experiențele adevărate, fără să aibe timp să inventeze, astfel încat să nu te poată induce în eroare.

​​

 • Află cum să insiști până când obții un răspuns relevant, urmărind întrunirea a trei elemente; oricare dintre aceste elemente ar lipsi, ai fi în pericol să-ți faci o părere greșită.

 • Descoperă tehnica prin care candidatul va fi forțat să-și dezvăluie caracterul și valorile sale adevărate, putând astfel să observi lucruri pe care candidatul nu le-ar articula niciodată prin primirea de întrebări directe.

 • Devino un vânzător remarcabil! Învată cum să inspiri prin prezentarea companiei astfel încât cei mai buni candidați să-și dorească să se alăture imediat (detalii în paragraful următor)!

 • Învață cum să iei decizia cea mai bună în urma interviurilor și descoperă cele mai bune modalități de a oferi feedback candidaților admiși sau respinși.

Descoperă cum să faci astfel încât candidații cei mai buni să fie dornici să se alăture cât mai repede!

Contextul economic actual permite candidaților buni să aleagă cea mai bună ofertă; prezentările simpliste și fade ale companiilor îi atrag doar pe aceia care se mulțumesc cu puțin; învață tehnici de vânzare cu maximum de impact pentru atragerea celor vizați de tine.

 • Învață să pregătești o prezentare de succes folosind la maximum atu-urile companiei tale; vei fi astfel pregătit să spui exact ceea ce te avantajează fără să denaturezi realitatea și nu vei mai fi surprins de întrebările candidaților.

 

 • Descoperă cum să plasezi prezentarea companiei în mod strategic în cadrul discuției, pentru a salva timp și pentru a avea impact maxim asupra candidatului.

​​

 • Formulează caracteristicile și beneficiile companiei și ale poziției utilizând tehnici de vânzare care și-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului, fiind capabil să alegi în timpul discuției atu-urile companiei care sunt cele mai atrăgătoare pentru candidatul vizat.

​​​​

Ce spun cursanții noștri
în România

”Și înainte eram concentrat pe evaluarea competențelor ”soft”, însă acum am mult mai multe tehnici pentru a le testa!

Adrian Macaleț, inginer IT, București

”Nu aveam o tehnică atât de clară de recrutare, mi-au plăcut mai ales structura interviului și tipurile de întrebări. Nu mai vreau să merg pe ghicite, voi aplica tehnicile exact cum le-am învățat!”

Crina Rusu, economist, București

”Categoric voi schimba modul în care definesc profilul candidatului și voi pune accent mai mare pe soft-skills, simt că acum le pot testa la candidați! ”

Victor Ursianu, inginer, București

 

Modelul nostru de învățare

prin experimentarea directă a tehnicilor

   Pregătire în avans

 • Auto-evaluare

 • Obiective de învățare

      Workshop (2 zile)

 • Conștientizare

 • Asimilare tehnici

 • Verificarea înțelegerii

 • Simulări și feedback

 • Plan de acțiune pentru viata reală

   Post workshop

 • Implementare

 • Sesiuni de feedback

 • Inteligența colectivă

 

Cine este trainerul tău

"Am recrutat primul om în anul 1998, pe vremea cînd lucram în companii locale; nu aveam absolut nicio tehnică de recrutare. Era practic recrutare pe ghicite.

 

În 2007 m-am angajat într-o companie multinatională și am văzut un alt nivel, mult mai ridicat, la care oamenii recrutau. I-am imitat și credeam că știu să recrutez. Apoi am angajat oameni cu care am dat greș. Pentru mine era clar ca ceva nu este în regulă cu abilitățile mele de recrutor. Nu mă simțeam încă sigur pe mine.

În 2012 am devenit Manager Financiar pentru Europa Centrală și de Est și am avut norocul să-i întâlnesc pe trainerii de la MoreHuman Partners, de la care am învățat cu adevărat să recrutez. Din acel moment pot spune că s-a făcut lumină în mintea mea de recrutor. Totul era atât de clar! N-a mai existat niciun interviu de angajare la care să nu aplic tehnicile.

 

Am intervievat foarte mulți candidați de atunci, pentru diverse poziții, inclusiv Manageri Financiari. Nu a existat niciodată candidat care să nu fi abandonat toate strategiile dinainte pregătite. Îi urmăream distrat cum încearcă să recapete controlul, însă nu reușeau niciodată. Aflam întotdeauna absolut tot ce mă interesa, iar performanța viitoare a oamenilor îmi confirma de fiecare dată așteptările.

 

De aceea predau astăzi acest curs, pentru că vreau ca alții să nu se chinuie cum am făcut eu. Este un curs fabulos. Nici nu știu ce-mi place mai mult: să recrutez cu aceste tehnici, sau să le transmit mai departe. Cred ca amândouă!"

 

Mircea Stanciu

Managing Director

VISION POWER

"Am petrecut mai mult de douăzeci de ani evaluând, dezvoltând și antrenând lideri și directori din întreaga lume. Peste tot, trebuie să-și dezvolte abilitățile.

 

Am combinat cele mai bune rezultate din știința conducerii cu experiența a sute de manageri pentru a proiecta această serie unică de ateliere.

 

În Romania avem încredere deplină în partenerul nostru VISION POWER"

Stéphane Moriou, Ph.D

CEO MoreHuman Holding

Director of Research and Innovation

      MoreHuman Partners 

     - Paris -

 • LinkedIn Social Icon
 • VisionPower Training
 • YouTube Social Icon

©2020 by VISION POWER

Str Drumul Bisericii 48, Voluntari, ROMANIA