POWERSPEAKING

Cum să vorbești cu impact maxim 

în fața oamenilor

7 Noiembrie-Online Zoom

De ce Power Speaking?

Am antrenat oameni din companiile:

”Ceea ce am învățat de la tine Mircea, face diferența pentru mine ca prezentator. Sugestiile tale îmi vor fi de un real folos”

 Marius Ștefănescu, București

”M-a ajutat foarte mult acest training, astăzi mi-am livrat prezentarea pentru prima dată fără emoții!”

 Violeta Bonteanu, București

Parteneri

Cu PowerSpeaking vei învăța că fiecare propoziție pe care o spui este vitală!

Modulul 1: PowerSpeaking - Memorabil și Magnetic (8 ore),

vei învăța:

 • Să-ți pregătești discursul sau prezentarea astfel încât să atragi atenția oricărui public, să știi sigur că oamenii te ascultă cu interes, te țin minte și te urmează (fiecare participant va pregăti și va susține patru discursuri filmate și va primi feedback filmat live, precum și feedback în scris cu pașii următori)

 • Cinci tehnici vitale pentru a scăpa de stres și pentru a te putea manifesta la adevărata ta valoare;

 • Două tehnici pe care le folosesc influencerii de top pentru a crea impact în mod subliminal!

 • Patru structuri de informare prin care decizi rapid ce și cum vrei să spui și în ce ordine, astfel încât să te impui în fața oamenilor!

 • Zece tehnici de clarificare a ideilor, pentru a avea impact maxim!

 • Opt tehnici de interacțiune cu publicul astfel încât să-i captivezi instant! 

 • O tehnică extrem de rară prin care devii mai memorabil decât 90% dintre vorbitori!

 • Limbajul non-verbal pentru a convinge instant! 

 
Gestionarea stresului și începutul
Ce spun cursanții noștri

”Am asistat la Profession Manager, Power Speaking 1, Power Speaking 2, per ansamblu aceste cursuri sunt un fel de reconectare sociala, cu beneficii terapeutice!”

Iulian Negrescu, Services Engineer, București

”Din partea mea, Mircea, iți trimit acum un MARE mulțumesc! Cursul vostru m-a ajutat să mă ordonez în abordare.  Tu, ca și profesor, m-ai disciplinat, mi-ai arătat ce e important într-un discurs. Azi am „livrat” 6 ore de training și precum vezi mesajul primit de mine mai jos, a fost un succes. Îți multumesc, Mircea! Ai avut rolul și rostul tău în ziua de azi!”

Nicoleta Mihalache, avocat, București

A fost foarte ușor să urmăresc structura și să aplic sfaturile, am primit feedback într-un mod constructiv minunat! A fost o atmosferă de lucru bună, care te încurajează să ieși din zona de confort. Mi-a plăcut cu voi și am rămas cu multă energie!

Emilia Furduiuantreprenor, București

 

Cine este trainerul tău

"Dacă ești stresat(ă) de prezentări și discursuri în public atunci pot să-ți spun ca știu foarte bine cum este. Cu nouăsprezece ani în urmă mi-am dat seama ca mi-e teamă să vorbesc in public.

 

Am douăzeci și doi de ani de activitate în consultanță și management financiar, inclusiv în poziții de top-management european și în calitate de antreprenor. 

 

Am înregistrat o mare victorie atunci când am scăpat eu însumi de stresul de a vorbi în public. Am obținut mari avantaje psihologice și financiare de pe urma acestei abilități. 

Apoi i-am învățat și pe alții să facă la fel. În ultimii doi ani de antreprenoriat am antrenat sute de oameni în tehnici de comunicare, public speaking, tehnici de recrutare, management și leadership.

Power Speaking este un curs intens și l-am conceput astfel încât să schimbe vieți, iar primul meu cursant la care a funcționat am fost chiar eu. A funcționat apoi pentru economiști, IT-iști, avocați, profesori universitari, studenți, psihologi și oameni de vânzări. Și va funcționa și pentru tine. Dar pentru ca tu să nu ai niciun risc, îți rambursăm investiția dacă în termen de 45 de zile consideri că acest curs nu te-a ajutat! Te aștept!  

Managing Director, Vision Power

Mircea Stanciu

 • LinkedIn Social Icon
 • VisionPower Training
 • YouTube Social Icon

©2020 by VISION POWER

Str Drumul Bisericii 48, Voluntari, ROMANIA